PEMBEKAL MEDAL, TROPHY, PLAQUE


PROMOSI MEDAL SUKAN

Adakah Anda Sedang Mencari Medal Sukan?
Tiada Masa Nak Datang Kedai Untuk Deal?
Tak Boleh Nak Buat Design?
Nak Guna Cepat?
..................................

Tahukah Anda Medal Merupakan Item Yang Paling Jimat Untuk Dijadikan Sebagai Hadiah Untuk Acara Sukan.

Selain Kos Yang Murah, Medal Juga Tahan Lama & Tahan Lasak Untuk Disimpan Dalam Jangka Masa Yang Lama.

Kebanyakan Sekolah & Organisasi Memilih Medal Sebagai Hadiah Dalam Acara Sukan Yang Dianjurkan.
 Anda Kini Di Tempat Yang Betul !
Kami Sedia Membantu Anda !Jangan Risau, Kami Akan Membantu Anda Dengan Tawaran Harga MAMPU MILIK dan pilihan Produk Yang PELBAGAI.

Berpengalaman Lebih 5 Tahun
Dalam Membekal Medal Kepada Pelanggan Kami:

Membekal Medal Kepada:


1) Harga Cukup Berpatutan

Kami menawarkan medal pada kadar yang cukup berpatutan sesuai dengan bajet pelanggan.Harga medal sukan yang kami tawarkan masih boleh dirunding bergantung pada kuantiti tempahan.

2) Terdapat Banyak Pilihan Design

Kami menawarkan beberapa design yang menarik dan terkini. Ada pelbagai pilihan design sama ada medal plastik atau medal besi. Bukan itu sahaja, tali medal juga boleh dipilih mengikut kesesuaian dan pilihan pelanggan.

3) Produk Berkualiti

Kualiti adalah perkara yang amat kami tekankan. Kami akan membuat Quality Check terlebih dahulu sebelum medal dihantar atau diambil oleh pelanggan. Selain itu, medal kami diperbuat daripada bahan yang tahan lama dah tidak mudah rosak.

4) Siap Cetak On Time

Kebiasaannya pelanggan akan menetapkan tarikh siap atau tarikh pengambilan medal. Prosedur yang kami tekankan adalah siap pada tempoh atau tarikh yang ditetapkan. Pelanggan tidak akan menunggu lama untuk menerima medal yang ditempah.

5) Boleh Deal Online / Offline

Kami beroperasi secara online dan offline. Untuk memudahkan pelanggan menempah medal, kami menerima tempahan secara online iaitu melalui telefon, email atau whatsapp.

6) Boleh Terima Urgent Order

Tempoh cetak medal yang biasa mengambil masa 3-4 hari bekerja. Jika tempahan urgent kami boleh siapkan medal dalam tempoh 1-2 hari bekerja bergantung pada stock barang dan kuantiti.

7) Free Design

Kami amat memahami kehendak pelanggan yang ingin membuat design tapi tidak mampu atas kekurangan masa dan peralatan. Oleh itu, kami menyediakan perkhidmatan design medal secara percuma.HARGA ??

Serendah RM 4.50*
(bergantung pada kuantiti dan jenis)
 wassap
--------------
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Hasil cetakan mungkin berbeza daripada gambaran secara digital. Pengguna dinasihatkan melihat sample produk yang terdapat di showroom kami. Kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah semasa tempahan berlaku kepada pembeli.